dimarts, 4 d’agost del 2015

4 d'agost de 2015

ESPAVILAR-SE TOCA, Coll...ns

Ahir el Presi va signar el decret de convocatòria de les eleccions al Parlament del 27 de setembre. Uffff. Primer pas superat. Segueix complint amb la paraula donada - i que duri -.

Des d'aquí vull llençar un prec, més aviat un renec per encoratjar la parròquia que noto una mica laxa, per dir-ho suaument.

Que pinta en Mas, fent una declaració institucional de de TV3? Si només la veu un 16% de l'audiència de televisió i a més, de gent ja convençuda. Convoca una roda de prensa noi, que a tu no et fa por i sortirà per tot arreu!!! Per postres, i gairebé contra-programant-se ells mateixos, treuen en Junqui en una entrevista al cap de l'oposició. Bona estratègia recontrac...

Ai nois, sembleu beneits. No heu entès encara que la batalla es lliurarà a l'àrea metropolitana de BCN i a la pròpia ciutat, així com també a d'altres grans i mitjans nuclis de l'entorn de la capital? Doncs no perdeu el temps, home i afineu millor la punteria.

Però la clau de volta de tot plegat no està a la mà d'aquesta genteta. No. Està en cadascun de nosaltres. Ja us ho vaig dir fa unes setmanes en aquesta arenga que us torno a recordar:

https://youtu.be/R4-cCYVzL2U

Toca arremangar-se, sortir al carrer, al metro, al bus, als mercats, a la sortida de missa (bé si algú hi vol entrar que ho faci). A parlar amb la gent. Però no a Sarrià, Gràcia, Sants, Olot, Vic, Berga o Figueres, on òbviament també cal fer-hi presència, sino al Baix Llobregat, a Ciutat Vella, a Sant Martí, al Barcelonès nord, etc., etc., etc.

Així doncs, gent de la base de cdc, erc, cup, anc, òmnium, súmate, procés, latinos.cat, @siambnosaltres, etc., ara no n'hi ha prou de pagar les quotes. Tampoc haver-se apuntat a la Meridiana. Cal sortir a parlar amb la gent. No cal convèncer-los, n'hi ha prou amb despertar-los dubtes, fer-los pensar. Aproparnos-hi amb bona disposició. Tenim el millor producte i només ens cal vendre'l amb una mica de gràcia. Repartiu fulletons que n'hi ha de molt diversos i molt ben fets. Regaleu merxandatge, bolis, pins, post-its, enganxines, imans per la nevera. És una bona manera d'apropar-se a la gent. El què us peti, però feu alguna cosa!!!

Ens manquen 1/2 milió de vots. Anem a buscar-los. Estan molt a prop. Si no ho fem perdrem i passarà una generació sencera o més fins que ho poguem tronar a provar. Ho deixareu escapar?

Au, fins aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada